a Dogs Way

Hondencoach Nicole

Duke

Posted on januari 10, 2014

Duke

Hallo...mijn naam is Duke,ik ben een 4 jarige Golden Retriever reu. Ik ren,zwem en speel heel graag,gewoon een blije,vrolijke hond.Heb echter ieder jaar een groot probleem! Vuurwerk!!!        

 31 dec 2009....was een enthousiaste pup van een half jaar oud.Vond al die knallen best wel geinig,was niet bang!!Dus rende na 12 uur vrolijk mee met mijn baasjes naar het dakterras......wat ik toen meemaakte.....dat ben ik dus nooit meer vergeten!!!!.

 Jaren daarna werd ik van de eerste knal,begin december,al bang.Kreeg pillen van de dierenarts....maar daar trapte ik niet in! Werd ieder jaar banger......laatste week december was ik zelfs binnen doodsbang......en ging ECHT niet meer naar buiten!!

 Maar dit jaar was alles anders.....ik ging in therapie met Nicole.Wat zij mij en mijn baasjes heeft geleerd heeft mij veel geholpen. Ben er nog niet....moet verder met trainen..Pfff...maar was dan ook een zwaar geval.......maaaaar...dit jaar geen pillen gehad.....was binnen niet bang meer....ging zelfs op oudejaarsdag met Nicole naar buiten! Kan nu wel een lang verhaal vertellen over mijn training,maar dit is voor iedere hond weer anders. Waar ik heel blij mee ben is dat ik nu een goede tolk heb!! Dank je wel Nicole.....hondenknuffel van Duke!

Foto genomen op 31 december 23:00 uur

Duke 31 december 23.00 uur