Telefonisch of per email advies:

Wanneer u geen therapie wenst, dan bied ik u ook de mogelijkheid u vragen telefonisch of per email te stellen. Ik geef u dan gepast advies, waar u zelf mee aan de slag kunt gaan.  

Privé cursus opvoeden pup:

Heeft u zojuist een pup gekocht en wilt u een goede start maken voordat er probleemgedrag ontstaat ? Ik bied u een privé cursus opvoeden aan. Deze cursus duurt 1 á 2 uur in de vorm van een privéles aan huis.

Aankoop advies pup/hond:

Staat u op het punt om een pup/hond aan te schaffen? Ik kan u daarin adviseren. Samen kijken we welke hond het beste bij u en uw behoeften past.

Therapie:

Vertoont u hond probleemgedrag, waar u zelf geen oplossing meer voor heeft ? Aan de hand van een intake gesprek/mail maak ik een afspraak bij u thuis. Ik zal het gedrag van uw hond observeren, samen met u een plan van aanpak maken en doelen stellen. Afhankelijk van het probleemgedrag met ondersteuning vanuit mijn eigen roedel. Wanneer uw hond het gewenste gedrag aan mij heeft laten zien,  zal ik u begeleiden, zodat hij dit gedrag ook bij u zal voortzetten. Dit duurt gemiddeld 2 tot 4 uur. Daarna zal ik u, indien nodig, verder begeleiden via e-mail,  telefonisch contact of een vervolg afspraak.

Bootcamp:

In bepaalde gevallen is ongewenst gedrag niet binnen een paar therapieën op te lossen. Dan kan er gekozen worden voor een bootcamp. Uw hond komt bij mij in huis. Samen met mijn roedel heeft de hond de tijd om zich te rehabiliteren en onder mijn leiding leren een kalme en evenwichtige hond te worden.