Opvoeden pup:

Heeft u zojuist een pup gekocht en wilt u een goede start maken voordat er probleemgedrag ontstaat ? Dan kan ik u  “opvoeden pup” aanbieden.  Samen nemen we de meeste voorkomende problemen door en bekijken we welke specifieke behoeftes uw pup heeft.  Deze behoeftes stemmen we af op uw situatie. Ook leer ik u de lichaamstaal van de hond (en uw zelf) beter kennen, waardoor u op een betere manier leert communiceren met uw hond. Deze cursus duurt 1,5 á 2,5 uur en ik kom hiervoor naar uw huis.

Probleemgedrag:

Vertoont u hond probleemgedrag, waar u zelf geen oplossing meer voor heeft ? Aan de hand van een intake gesprek/mail maak ik een afspraak bij u thuis. Ik zal het gedrag van uw hond observeren, samen met u een plan van aanpak maken en doelen stellen. Afhankelijk van het probleemgedrag met ondersteuning vanuit mijn eigen roedel. Wanneer uw hond het gewenste gedrag aan mij heeft laten zien,  zal ik u begeleiden, zodat hij dit gedrag ook bij u zal voortzetten. Dit duurt gemiddeld 2 tot 4 uur. Daarna zal ik u, verder begeleiden via whats-app.

Privé les na bezoek aan huis:

Wilt u de trainingen en methodes nog een keer samen met mij doen, dan kan dat tijdens een privé les. In overleg met u bekijken we welke locatie daar het meest geschikt voor is. Ook is er de mogelijkheid om op mijn afgesloten terrein een privé les te volgen.  

Roedel opvang:

Uw hond kan in mijn roedel worden opgevangen. Dit is niet alleen fijn, wanneer u een weekendje weg wilt, maar kan ook onderdeel zijn van de therapie. Uw hond komt bij mij in huis. Samen met mijn roedel heeft de hond de tijd om zich te rehabiliteren en onder mijn leiding leren een kalme en evenwichtige hond te worden.